New Vision Engineering by Ermal Dervishi

Ndertojme bashke imagjinaten tuaj

Mire se vini ne Website - in tone.                                                                                                     C'fare ju ofron New Vision Engineering (vizioni i ri ne arkitekture dhe ndertim)

New vision engineering eshte nje studio arkitekture dhe ndertimi qe ju ofron nje vizion te ri ne fushen e ndertimit dhe gjithcka qe ka te beje me te. 

                ARKITEKTURE 

 1. Projektim dhe zbatim (projekte per objekte te cfaredo lloj natyre)
 2. Interier (arredime te ambjenteve te brendshme)
 3. Eksterier (projektime objektesh nje dhe shumekatesh, zgjidhje fasadash)
 4. Rikonstruksione (projektim dhe zbatim te objekteve te ndryshem si apartamente, dyqane, vila etj)
 5. Adaptime (pershtatje ose ndryshime te funksioneve ekzistuese, zgjidhje funksionale per hapesira te vogla)
 6. Shtesa ndertimesh ne ato ekzistuese dhe pershtatja e funksionit me objetkin ekzistues (projektim dhe zbatim)
 7. Konsulence dhe zhvillim ideje
 8. Planifikim urban
 9. Dizajn
 10. Vleresime pasurish te paluajtshme
NDERTIM
 1. Sherbime ne punimet e ndertimit; duke filluar, qe nga germimet, punime karpentierie, rifiniturat, instalime teknologjike,punime montimi etj.
 2. Keshillime per zbatimin e punimeve ne ndertim.
 3. Preventiva te ndryshem sipas llojit te punimit.
 4. Zberthime te situacioneve ne materiale, puntori, transporti, shpenzime te tjera, etj.
 5. Rikonstruksione apartamentesh, e objekte te ndryshme.
 6. Supervizim punimesh te ndryshme.
 7. Mbikeqyrje punimesh te cilat paraqesin difekte dhe keshilla per zgjidhjen e  problemeve
 8. Konstruksione dhe llogaritje te tyre per objekte B/A, konstruksione metalike, druri.

 

          Ju mirepresim per keto dhe me shume. Ju degjojme me vemendje per problemet tuaja dhe bashke do te gjejme zgjidhjet per to.

"Ndertojme bashke imagjinaten tuaj" 

 Ing. Ermal Dervishi, Ark. Dorina Dervishi

Zyra jone ne adresen: Rruga "Aleksander Moisi", kinostudio , P. 52, kati dyte.

kontakt:    e-mail:  nvstudio2014@hotmail.com ;   http://www.facebook.com/Newvisionengineering 

                    cel.  +355 68 43 18 622 / +355 69 52 18 321 / +355 69 56 28 053

Members Area

Subscribe To My Website

 • Subscribing allows you to get site updates. Your email address will be kept private.

Recent Photos

Recent Blog Entries

Recent Forum Posts

No recent posts